Nu på tilbud
Lille Brandslukker til bil eller båd - Maus Brandslukker Xtin Klein

Lille Brandslukker til bil eller båd - Maus Brandslukker Xtin Klein

725,00 DKK 885,00 DKK

Klarna
Baseret på 9 anmeldelser
  • Lille og praktisk
  • Testvinder
  • Klarer alle typer af brande
  • Ødelægger ikke ligesom skum eller pulver

 

 
Model/Varenr.: 108228
Lagerstatus: På lager. 1-3 dages levering
stk.

 

Maus Xtin Klein er en kompakt brandslukker som slukker alle typer af mindre brænde i f.eks. træ, plast, væsker som benzin og diesel, gas, fedt og olie samt elbrande op til 75 000 Volt. Slukningen efterlader i modsætning til slukning med pulver, ingen rester eller kemikalier der ødelægger derfor ikke elektronik, motorer eller tekstiler.

Maus bruger kalium som slukningsmiddel og aerosol som drivgas. Kaliumrøgen lægger sig over det der brænder og ilden har ingen ilt til forbrænding, hvilket får den til at gå ud. Alle aktive bestanddele i slukningsemnet fordamper, og det eneste som skal fjernes i forbindelse med rengøring efter branden er aske og sod.

Lad MAUS ligge i båden ved siden af dit søkort og din mobiltelefon, så er du aldrig langt fra en hurtig hjælp ved en eventuel brand ombord på båden. Undgå at ødelægge motoren unødvendigt med pulver - bådsæsonen er alt for kort til det. MAUS er godkendt af Rina, som har klassificeret og certificeret fartøjer siden 1861. Eksempler på tænkbare brandfarer ombord er: Spritkøkkener, elektriske apparaturer, gas, benzin, diesel, motorer, madlavningsbrande. 

 

Udvalgt som testvinder i Husbilen 2016 og Bobil & Caravan 2016.

Klassificering: BC, Slukker ABCF og el.
Samme slukkekraft som en 2 kg pulverslukker
Rækkevidde: ca. 3 meter.
Højde: 243 mm.
Vægt: 480 g.
Vægholder medfølger

 

Se brandslukkeren i brug her: