Nu på tilbud
AISLink MOB fra ACR - Personlig nødsender (AIS)

AISLink MOB fra ACR - Personlig nødsender (AIS)

2.919,95 DKK 3.054,00 DKK

Vejl. udsalgspris 2.995,00 DKK

Klarna
Baseret på 4 anmeldelser
  • Personlig nødsender
  • Vægt: 97 gram!
  • Vandtæt til 10 meter
  • Min. 24 timers sendetid
  • 5 års garanti
Model/Varenr.: 111162
Lagerstatus: På lager. 1-3 dages levering
stk.

SIkkerheden er i top med din egen personlige nødsender med GPS modtager, AIS (Automatic Identification System) og DSC-sender (Digital Selective Calling).

Det er sekunder der tæller i en "mand over bord" situation. AISLink MOB aktiveres når den rammer vandet og sender inden 15 sekunder signal til AIS-modtagere indenfor en radius af 8 Km.

 

Når AISLink MOB aktiveres sender den et nødsignal via to AIS frekvenser. Den sender også et DSC signal som aktiverer DCS alarmen på nærliggende VHF-modtagere, så besætningen gøres opmærksom på nødsituationen. Senderen er desuden udstyret med et meget kraftigt blinkende nødlys så bjærgningen af den nødstedte gøres lettere.

Senderen er kompakt og kan nemt og sikkert fastgøres på alle flydeveste. Forskelligt tilbehør følger med så AISLink MOB kan fastgøres på alle typer veste.

Vægten er kun 97 gram! 

Kraftige litiumbatterier sikre mindst 24 timers sendetid i en nødsituation. 

Vandtæt ned til 10 m.

Manualen er på engelsk. 

Der gives 5 års garanti på AISLink MOB. 

 

Programmering af AISLink MOB:

Hvis din AISLink MOB skal sende et nødsignal via DSC til din VHF-radio skal VHF-radioens MMSI-nummer programmeres ind i AISLink MOB.
Dette kan gøres gennem et program som kan køres på en computer eller direkte fra en webbrowser på en tablet/mobil. Programmeringen sker gennem optisk indlæsning af MMSI-nummeret.
AISLink MOB placeres i en adapter som holdes mod skærmen og nummerindlæsningen sker gennem lysimpulser.

Det er muligt at få AISLink MOB til at udsende et DSC-nødsignal til alle VHF-radioer i nærheden. Når du programmerer AISLink MOB vælger du bare om du vil have denne funktion aktiv. Kontroller altid om det er tilladt i det område hvor du sejler.