Gummibåde

En gummibåd hitter altid hos den yngre generation. De er nemme at pust op, og fås i uendeligt mange størrelser og farver. Den er nem at styre med åre, men kan samtidigt også have en mindre motor fastspændt. En gummibåd er et sikkert, sjovt hit hos både voksne såvel som børn, der gerne vil kunne komme afsted i en fart, i en nem og billig båd.

Markedet for gummibåde er uendeligt stort. Men skal man have kvalitet, så handler det om gummibådens tilpasningsevne. En gummibåd fra Bådbiksen er lavet i solidt 5-lags PVC, der sikrer en stabil, stærk båd, selv efter flere års brug. Samtidigt fås vores gummibåde med V-formet køl, der giver mulighed for højere motorkraft. Børn har dermed mulighed for både at prøve kræfter med årerne, men også lære at sejle båden forsvarligt med en mindre, moderne motor, der er drevet af el. En gummibåd fra Bådbiksen er en verden fuld af underholdning, til børn der er glad for livet på vandet. Alt sammen til en favorabel pris.


En solid gummibåd fra Bådbiksen
Hos Bådbiksen beskæftiger vi os med udstyr til alle typer både. Men faktisk sælger vi også en af de mest populære bådtyper på markedet: Gummibåden.
De fleste mennesker kender gummibåden fra deres barndom. Den lette luftbaserede båd, der nemt kan ros ved hjælp en åre. Gummibåden er lige så populær blandt børn i dag, men samtidigt er gummibåden selv blevet opdateret. Gummibåde er i dag fremstillet i en 5-lag PVC, der gør båden ekstra solid, samtidigt med at den holder sin relativt lave vægt. Men derudover kan mange gummibåde i dag udstyres med separate motorer, der kan gøre det både nemmere og hurtigere at være ombord. Gummibåden er dermed en fleksibel løsning, hvor børn både kan prøve kræfter med nemme, sikre motorer, der kan holde en sjov, forsvarlig fart, samtidigt med at de kan prøve kræfter med at ro båden sikkert i havn.
Skal gummibåden have motor er det dog klart mest praktisk, hvis man har en gummibåd med V-formet køl. Det giver mulighed for at bruge en stærkere motor, som kan anvendes af både nye og mere erfarne sømænd- og kvinder. En gummibåd med V-formet køl er samtidigt nemmere at sejle, og styres klart nemmere end en gummibåd med en rund køl. De fleste af vores gummibåde har en V-formet køl.

En gummibåd er en billig løsning, hvis man har børn, der ynder at opleve livet på vandet, hvad end det er på stranden, i en å/elv eller lignende. En gummibåd kan byde på utallige timers underholdning hos de sjæle, der bedst kan finde ud af at underholde sig selv. En moderne gummibåd er samtidigt meget rummelig, og der er nemt plads til 4-5 mindre personer ombord på vores gummibåde. 


Hurtig motordreven gummibåd
En gummibåd er en meget let båd. Et voksent menneske kan nemt bære den alene. Den lave vægt, der primært består af de ombordværende passagerer, er med til at gøre gummibåden til et ret hurtigt fartøj, der kræver relativt få hestekræfter. Motortyperne er ofte små, men hvis man ejer en gummibåd med V-formet køl, så har man mulighed for at vælge større motor, og dertil også mere kraft. Motorerne er samtidigt diskrete, og vejer heller ikke så meget, da de udelukkende kører på el. Det er derfor nemt at transportere både motor og gummibåd, uanset hvor man bevæger sig.
En motor til en gummibåd fra Bådbiksen er bygget smart. Den er nem at sætte på gummibåden, og næsten lige så nem at styre. Vores moderne elmotorer vejer samtidigt meget lidt. Vores gummibåde er rummelige, og er samtidigt fremstillet af 5-lag PVC. Det gør båden stærk, men giver også plads til god fordeling af vægt. Derudover er båden selv meget let, hvilket gør det til en et mands-opgave at flytte båden på land.
De fleste af vores gummibåde har en maks. Motorkapacitet på 15 hk. Det vil give mulighed for at sejle relativt hurtigt, hvis man ligger tæt ved kysten. Det er samtidigt sikkerhedsmæssigt forsvarligt, hvilket kræves til de små bløde både.


Overvej også
Hvis ikke din gummibåd har motor i forvejen, kan man nemt anvende en mindre eldreven motor fra Bådbiksen. De kan bruges mest effektivt, hvis gummibåden har en V-formet køl. Du bør først tjekke, om gummibåden kan klare at have en motor på.


Det kan være udmattende at sejle i gummibåd. Særligt hvis man vælger at bruge årer. En sejler har også brug for at spise ind imellem, og derfor kan det være praktisk med en madpakke ombord. Det kan dog være svært at spise sin frokost, hvis man samtidigt skal sejle. Dette problem klarer gummiankeret. Med et tallerkenanker fra Bådbiksen kan du eller børnene trygt ankre båden op i strandkanten. Ankeret holder nemt fast i den tomme båd. Samtidigt vejer ankeret kun 4,5 kg, hvilket gør det let nok, selv til de alleryngste.
Gummiankeret bruges også at folk, der fisker fra deres gummibåd. Fiskeri er en sund hobby, som nemt kan drives fra en solid gummibåd fra Bådbiksen. Uanset hvilken model og størrelse du vælger, så er båden fremstillet af 5 lag PVC, der giver dig en stærk, men samtidigt let båd. Samtidigt forhandler vi også fiskeudstyr, bl.a. fiskenet og krabbenet, der kan give nemme og lærerige oplevelser til børnene om sjovt og ansvarligt fiskeri.

Det er ofte de yngste, der finder mest glæde i en gummibåd. Og intet er mere vigtigt end børns ve og vel. Derfor anbefaler vi også, at børn er iført redningsvest, hvis de sejler ud i åbent vand i en gummibåd.

Gummibåde er kommet for at blive. Med en af de mest solgte bådtyper i verden, og klart den billigste, står man som køber tilbage med massere timer af sjov til den yngre generation. Livet på vandet tiltaler mange mennesker, uanset alder. Med gummibåde har børn verden over fået muligheden for at prøve kræfter med vandet på en sikker og sjov måde. Vi håber at du har lært mere om gummibåde, og at du er blevet inspireret. Ohøj.