International


International sørger for at båden holdes flot

International er verdens største producent af bådmaling, lystbådbelægninger og marinebeskyttelse, og blev grundlagt i 1881. Mærket har opnået den højeste standard indenfor pleje af alle fartøjer, og International har skabt innovative bådbelægningsløsninger så båden kan beskyttes og forbedre præstationen af båden. International tilbyder løsninger til både over og under vandlinjen, og produkterne er af høj kvalitet. Firmaet lægger meget vægt på videnskabelig ekspertise, og de vægter deres kunder meget højt. Hjemmesiden er nemt og overskuelig, da produkterne deles op alt efter om et er over eller under vandlinjen. Så lad os tage et kig på de forskellige produkter, som International har lavet.

Bundmaling

En omgang bundmaling er på de fleste sejleres opgaveliste, når den nye sæson indtræffer. Bundmaling frisker ikke blot båden op, men forhindrer også begroninger. Både nedsat sejlhastighed og øget brændstofforbrug kan skyldes begroninger, så derfor er det en fordel at være sikker på, at der ikke er dannet begroninger. Med bundmaling er båden pænere, mere økonomisk og det bliver også en bedre oplevelse af sejle. Dog bør man først anvende bundmaling når båden ikke længere skal trækkes op efter hver sejltur.

International har noget af den bedste bundmaling på markedet, som giver beskyttelse til alle substrater, også aluminium. De har et udvalg af bundmaling, alt efter hvad man vil leder efter. Der sælges polerende og hård bundmaling. Alt afhængig af hvilken variant man vælger, kan man få 1-2 års beskyttelse, og mange af varianterne kan holde til de fleste forhold. Uanset hvilken variant man ender med at vælge, er der kæmpe fordele med dem alle sammen, så det som er afgørende er, at man ved hvad man gerne vil have ud af sin bundmaling.