Rocna

Rocna – de bedste ankere på markedet

Rocna er en canadisk-registreret virksomhed, som fremstiller ankere. Det originale Rocna anker, er designet af Peter Smith – en erfaren sejler, som har bygget, taget til turneringer, og sejlet over hele verden lige siden 1960’erne. Rocna-ankeret er et SHHP (Super High Holding Power)-anker. Under test på åben vand, var Rocna-ankeret det anker, som holdt sig bedst fast til havbunden, som klassificeringsvirksomheden RIMA nogensinde havde testet.

 

Peter Smith er newzealænder, og har designet, bygget og sejlet verden rundt siden 1960’erne. Med over 150.000 sømil på CV’et, har Peter været udsat for de samme ankerproblemer, som der stadig eksisterer i dag – nødvendigheden af at have flere ankere med ombord, for at passe til forskellige havbunde, og så hægter ankerne alligevel ikke helt fast, og sejlere følte sig usikre. Han designede ankerne Rocna og derefter Vulcan, som skulle løse disse problemer en gang for alle. Et anker skal få dig og dine medpassagerer til at føle sig sikre og at de kan regne med ankeret. Derfor er Rocnas ankere nemme at bruge, sætter sig fast i havbunden med det samme, og holder din båd fast, så du kan have ro i sindet.

 

Rocna leverer igen og igen topresultater i diverse test. Siden lanceringen i 2004, har Rocna været i front i diverse ankertest på verdensplan, og har været omtalt i magasiner som SAIL, Yachting Monthly, Practical Boat Owner, Voile, m.fl. Grundet Rocnas pålidelighed og overlegne præstation i forhold til konkurrenterne, er Rocna et mærke, som er kendt for sin kvalitet på verdensplan. Alle Rocna-ankere kommer med en livstidsgaranti mod både knæk og bøjninger, og mod fabriksfejl