Tudor / Exide


Exides batterier er med dig hele vejen

Exide blev grundlagt i 1888, og har stået for kvalitet lige siden.

Kvaliteten er i top

Når man har været på markedet siden 1888, så gør man i hvert fald noget rigtigt. Kun få, hvis nogen overhovedet, har mere erfaring med at lave batterier, end Exide har. Grundlæggeren W.W Gibbs ville lave lave kvalitetsbatterier, og netop kvaliteten har været kendetegnet ved Exide lige siden. De går aldrig på kompromis med kvalitet og ydeevne, og bruger altid den nyeste teknologi til at kunne blive ved med at levere de bedste batterier på markedet. Produktudviklingen er også i højsædet ved Exide, så deres produkter altid vil være af højeste klasse.

Exides produkter

Exide har et kæmpe batterisortiment til mange forskellige anvendelsesområder. Deres produktsortiment spænder fra batterier til personbiler og lastbiler, til både og batterier til haveredskaber, golfbiler og mange andre nicher. Hvilket batterier du bør vælge, er jo naturligvis afhængigt af, hvad du skal bruge det til, og hvordan dine behov ser ud.

Bilbatteri

Exide står for innovative løsninger til bilbatterier. De nye batterier benytter bl.a. den nyeste teknologi, f.eks. Start-Stop og genvinding af bremsekraft. Dette gør bl.a. at kravene til bilbatterier opfyldes, og samtidig er klar til at tage imod fremtidens biler. Også på dette marked er Exide banebrydende – de var bl.a. de første til at lancere et Start-Stop-batteri til biler på det europæiske marked i 2004.

Traktor-, lastbil- og busbatteri

Exides batterier udvikles i tæt samarbejde med køretøjsproducenterne, hvor batterierne testes, og resultater og erfaringer udveksles. Til tunge køretøjer har Exide udviklet specialbatterier, som er meget kraftintensive, og meget pålidelige – disse batterier har en god ydelse, og en lang levetid.

Marinebatterier og startbatterier

Exides marinebatteri sikrer dig et liv til søs uden bekymringer. Til søs er jeres sikkerhed og trivsel i høj grad afhængig af, at der er tilstrækkelig strøm til alt bådens udstyr. Bådens batteri er den primære drivkraft bag vigtige funktioner, såsom radio, GPS, startmotor og lanterner. Exides marinebatterisortiment er en garant for at udstyret virker, og at både professionelle og private bådejeres behov dækkes. Exides nye sortiment af marinebatterier er også bådproducenternes første valg, og store dele af deres batterisortiment er DNV-certificeret. Før du giver dig i kast med at udvælge et marinebatteri, skal du først finde ud af bådens energibehov, dets elektriske system og hvordan batteriet skal bruges.

Fritidsbatteri

Det korrekte fritidsbatteri sikrer, at dit udstyr altid virker, når du skal bruge det. Vi ser det bl.a. i campingvogne og autocampere, hvor strømmen er en essentiel del af rejsen eller ferien. Strømmen gør turen mere sikker og tryg. Et fritidsbatteri vil være drivkraften bag vigtige funktioner såsom radio, GPS, air-condition, vandpumpe og køleskab. Med det korrekte batteri ombord, kan du nyde turen, og ikke behøve være bekymret for, at vigtige funktioner ikke fungerer. Også her er en del af produktsortimentet DNV-certificeret.

MC-batteri

Som navnet antyder, bruges et MC-batteri selvfølgelig i motorcykler – men det kan også anvendes i havetraktorer, plæneklippere, snescootere, ATV’er og knallerter. Batteriet du bør vælge, afhænger af dine behov, og hvordan din kørestil er. Skal du køre i de svenske skove, eller på store motorveje? Din forhandler kan hjælpe dig med at tage det korrekte valg.

Havetraktorbatteri

Et havetraktorbatteri fra Exide giver dig en god start i haven. Med valget af det rette havetraktorbatteri sikrer du, at din havetraktor altid yder sit optimale. Exides batteriserie, ”Exide Garden”, er en ny batteriserie, som er udviklet specielt til brug i havetraktorer, og små landbrugsmaskiner. CA-legeringen sikrer en god startkraft, og en lang levetid. Exide Garden-serien fås med polaritet i både højre og venstre side, og passer til mange maskiner fra Jonsered, John Deere, Husqvarna, Stiga m.fl.

Exide batterilader

Exides batterilader sikrer dig en optimal opladning af dine batterier. Når du har en batterilader fra Exide, skal du ikke bekymre dig om bilen en kold vintermorgen ikke gider starte, eller at motorcyklen ikke vil starte i det perfekte sommervejr. Du er ikke afhængig af at skulle ud at købe et nyt batteri – du kan bare oplade det gamle. Exide har med deres know-how, og placering som verdens førende batteriproducent, al den viden, der er nødvendig for at udvikle en højteknologisk og avanceret batterilader. Batteriladerne er lavet til 12-voltsbatterier, og serien af batteriladere er praktiske, og nemme at bruge. Batteriladerne kan bruges til mange forskellige køretøjer. Alle Exides batteriladere er helautomatiske, og har en indbygget temperaturkompensator – dette er med til at gøre alle Exides batteriladere velegnede til det nordiske, skiftende klima.