Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Marine-Shop.dk ApS (Bådbiksen.dk hed førhen Marine-Shop.dk)

Stadionvej 15

2600 Glostrup

Cvr: 41175753

E-mail: info@baadbiksen.dk
( IKKE RETUR ELLER BESØGSADRESSE! )

Betaling

Bankoverførsel

Hvis du har valgt bankoverførsel skal du betale til:

 

Den Jyske Sparekasse

Reg. nr.: 9261 - Konto nr.: 4190109831 - vi afsender først ordren når overførsel er gennemført.

 

Vi accepterer følgende korttyper:

 

Visa/Dankort
Visa
Visa Electron
Maestro
MasterCard

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

Fragt

Lagervarer afsendes hurtigst muligt, og som hovedregel vil du kunne modtage de fleste varer allerede dagen efter bestilling, såfremt bestilling foretages før kl. 12:00.
Såfremt hele eller dele af ordren ikke kan leveres, kontaktes køber straks af Bådbiksen.dk for at aftale nærmere levering. Levering sker med PostNord - enten til din egen adresse, eller til nærmeste pakkeshop.

Fragt koster 79,-.Ved køb af varer for minimum 1000,- leveres fragtfrit.

 

Returret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Dette gør du ved at sende en e-mail til info@baadbiksen.dk - så finder vi hurtigt en løsning. Bemærk at du ikke kan returnere vare, uden at have kontaktet os først.


Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Såfremt varen er defekt eller mangelfuld, har vi fri retur - dvs. at vi betaler returomkostningen. Ønsker du at returnere af andre årsager, skal du selv betale for at pakken returneres til vores leverandør i Sverige, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Bemærk at Stadionvej 15, 2600 Glostrup ikke er returadresse. Kontakt os derfor først, inden du returnerer.


Bemærk: Metervarer såsom tovværk på mål kan ikke returneres, da disse skæres til efter dit behov.


Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforingelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Inden vares sendes retur, skal vi skriftligt underettes herom på info@baadbiksen.dk 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Inden vares sendes retur, skal vi skriftligt underettes herom på info@baadbiksen.dk 

Prisgaranti

Bådbiksen.dk sælger somme tider produkter, som markedsførers med prisgaranti. Dette betyder, at finder du produktet hos en anden forhandler, til en billigere pris, matcher vi prisen.

For at gøre brug af prisgarantien kræves følgende:

  • Finder du et produkt, som er omfattet af prisgaranti, og som findes billigere hos andre forhandlere, skal du kontakte os på e-mail: info@baadbiksen.dk med et link til forhandleren.
  • Efter modtagelse af e-mail, vil vi sende dig en rabatkode, tilsvarende forskellen i pris mellem os og den anden forhandler.
  • Prisgaranti involverer KUN danske detailpriser - også inklusiv rabat. De omfatter IKKE eventuelle kostpriser, som man kan finde hos grossister på internettet. Ej heller omfatter prisgarantien udenlandske priser, da der pga. told, moms mv. kan være store forskelle herpå.
  • Prisgaranti kan ikke udnyttes med tilbagevirkende kraft. Dvs., bestiller du et produkt mandag, men finder ud af at en anden forhandler har det billigere om onsdagen, kan du ikke udnytte prisgarantien om onsdagen.
  • Prisgaranti gælder kun for varer af samme stand - i vores tilfælde sælger vi kun nye varer, hvorfor varen der prismatches med også skal være af ny karakter.
  • Ved brug af rabatkoder og gavekort gælder særlige regler:
    • Rabatkoder: ved brug af rabatkoder opnår du en procentuel besparelse på produktet. Det er denne pris inkl. rabat, som vi prismatcher med. Det vil sige at køber du et produkt til 1000 kr, som på en anden hjemmeside koster 950 kr., men benytter en rabatkode på 10%, vil du ikke kunne benytte prisgaranti, da du her kun vil betale 900 kr. for produktet hos os.
    • Gavekort: ved brug af gavekort gælder prisgaranti stadig, da disse er betalt til fuld pris. Det vil sige at køber du en varer til 1000 kr., som på en anden hjemmeside koster 950 kr., men benytter et gavekort på 100 kr., får du stadig matchet prisen.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Bådbiksen.dk kan udlevere dine oplysninger til tredjeparter, som f.eks. leverandører af pakker, kort- og kommunikationstjenester.

De tredjeparter, som Bådbiksen.dk udleverer oplysninger til eller på anden måde videregiver oplysninger til om en kunde, må kun bruge oplysningerne med det formål at levere vores tjenester og produkter eller med det formål at levere tjenester i forbindelse med Bådbiksen.dk`s aftale med dig som kunde.

 
Personoplysningerne registreres hos Bådbiksen.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@baadbiksen.dk  
 

Pricerunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse er gratis og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner. Købsgarantien dækker forbrugere, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge loven inden for 60 dage efter et køb. Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster ingenting og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Bliv gratis medlem på PriceRunner PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, beskadiget vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som privatperson. Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti omfatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger. Besøg PriceRunner for at se de endelige betingelser samt en liste med kategorier, der er undtaget garantien.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 30-10-2020