Om os

Bådbiksen.dk - kvalitets bådudstyr, til ærlige priser
Vi har specialiseret os i at tilbyde rigtig gode priser på bådudstyr til det danske sejlerfolk. På mange produkter er vi Danmarks absolut billigste. Måden vi gør det på er, at vi ganske enkelt ikke har noget lager – vi bestiller hver enkelt ordre direkte hos leverandøren. Ved at gøre dette kan vi spare på de mange omkostninger, som forbindes med at have et stort lager af bådudstyr – forsikring af bådudstyret, personale til håndtering, leje af lokaler osv. Det betyder ganske enkelt, at vi kan tilbyde de samme produkter, men ofte til en væsentligt bedre pris.

 

Bådbiksen har adgang til mere end 12.000 varenumre, fra en af skandinaviens største leverandører af bådudstyr, og kan til enhver tid trække nye varer ind og optimere udvalget i webshoppen. Da vi er en nystartet webshop, vil vores udbud her i starten være noget begrænset, men vi vil løbende sørge for at sortimentet bliver udvidet. Vi ser det som vores opgave at præsentere det mest attraktive varesortiment til vores kunder, så vi er sikre på altid at have de mest spændende produkter, både når det gælder pris, men også kvalitet. Søger du noget, som endnu ikke findes på vores webshop, så tøv ikke med at kontakte os på info@baadbiksen.dk, så skaffer vi det - og vi er altid friske på at spidse blyanten og lave et godt tilbud :-) Når alt kommer til alt, er vi blot en folk købmænd og bådnørder.

Måske kender du os som Marine-Shop.dk

Marine-Shop.dk blev stiftet i april 2019, og har siden opstarten leveret kvalitets bådudstyr til landets sejladsentusiaster. I februar 2020 skiftede virksomheden hænder, og er i den forbindelse blevet omdøbt til Bådbiksen.dk. Vi har samme gode priser, samme kompetente service og præcist ligesom før, adgang til over 12.000 af de bedste varer indenfor bådudstyr i skandinavien. Nu hedder vi bare Bådbiksen :-)

Levering indenfor 1-3 hverdage
Vi samarbejder med PostNord, og kan derfor altid sikre dig en hurtig levering på 1-3 hverdage, og i 90% af tilfældene indenfor 24 timer. Vores fragtpriser er derudover yderst favorable, så du sparer de unødvendige omkostninger. Ved køb af varer for over 1000,- betaler vi fragten for dig :)
Returret

Vi har selvføgelig 14 dages returret på alle vores produkter. Vi kan enten give pengene retur, eller ombytte til andet produkt eller gavekort. Kontakt os på e-mail inden returnering, så finder vi hurtigt en løsning.

 


Har du brug for hjælp?

Eller leder du måske efter et bestemt produkt - eller et godt tilbud?
Så er der heldigvis masser af hjælp at hente hos Bådbiksen. Vi sidder klar på e-mail og livechat, så du altid kan få de råd og den vejledning, du leder efter.

 

Hos Bådbiksen har vi mange års erfaring i både sejl - og motorbåde. Foruden vores egen erfaring, trækker vi af og til på professionel rådgivning direkte fra producenterne. Det mener vi, er god kundeservice.

 

Sådan kontakter du os

Vi sidder klar på e-mail og livechat. Vi stræber efter at besvare alle e-mails og chat-beskeder indenfor få timer i hverdage mellem 8:00 - 20:00.

 

E-mail: info@baadbiksen.dk

Livechat: Via Facebook Messenger, klik her.

Alternativt kan du benytte nedenstående kontakt formular.

Vi skrives ved! 😊